Thuis film kijken: goedkoop & gezellig

netflix logo Samen thuis een film kijken? Enorm gezellig! Daarnaast is het echt wel goedkoop. En al zeker als je het vergelijkt met een bezoek aan de bioscoop. Want mensen vergeten dat je meer betaalt dan gewoon het bedrag van het cinematicket. Dikwijls worden we in verleiding gebracht om een doos popcorn en een zakje chips of snoep te kopen. Terwijl dit alles veel leuker én voordeliger kan voor je portefeuille. Denk maar aan het betaalbare Netflix of Streamz, bijvoorbeeld!

Thema avond

Op je takenlijstje: een filmavond organiseren voor je beste vrienden. Plezier en vertier verzekerd! Wist je dat het nóg origineler kan door met thema’s te werken? Ik geef een voorbeeld: Halloween. Vraag desnoods aan je vrienden om zich te verkleden en decoreer je stek lekker griezelig. Wedden dat dit elk cinemabezoekje overtreft? Bekijk ook zeker eens deze top 13 (hoe kan het ook anders) Halloweenfilms.

Met je kinderen

Een filmavond is niet enkel geschikt voor volwassenen. Tenzij het om een zeer griezelig Halloween-thema gaat, misschien. Heb je kinderen? Dan ben ik er zeker van dat je een avondje me time kan gebruiken. Zet je kleine spruiten op een zondagnamiddag voor de tv, laat hun lievelingsfilm afspelen en geef hen een kop warme chocolademelk. Nog nooit was het zo stil in de woonkamer. En jij? Jij kan een heet bad nemen en wegzwijmelen in een oase van rust.

Met je partner

Wie geen nood heeft aan me time, heeft ongetwijfeld wel zin in us time. Jij en je partner, een avondje puur genieten! Kook voor man- of vrouwlief, geniet van een verrukkelijk diner en zak samen onderuit in de zetel. Veel beter dan met de auto of bus naar de bioscoop te trekken en een dure film te bekijken. En dat in het gezelschap van een hoop onbekenden.

Ontspannende marathon

Een marathon was nog nooit zo ontspannend en plezant. Je raadt het al: ik heb het weldegelijk over een filmmarathon. Er zijn ongelooflijk veel films die uit meerdere delen bestaan. De avond is zo voorbij, maar één ding is zeker: pret gegarandeerd.